Zvětšení objemu vašich vlasů

Vaše vlasy mohou být silné, lesklé a zdravé, ale pokud jste na tom straně objemu, mohli byste chtít něco změnit. Ať už mají vaše vlasy přirozeně rovný průběh, nebo jsou těžce zatíženy produkty a stylovými nástroji, existují způsoby, jak jim dodat trochu objemu. V tomto blogu vám ukážu, jak zvýšit objem vlasů pomocí produktů, technik a životního stylu.

Správné šampony a kondicionéry

Pro zvýšení objemu vlasů začněte správně v koupelně. Používejte šampony a kondicionéry navržené speciálně pro zvýšení objemu vlasů. Tyto produkty čistí vlasy a vlasovou pokožku, aniž by je zatěžovaly přílišnými oleji a silikony, což může způsobit, že vlasy budou viset a působit plochým dojmem.

Metoda sušení

Můžete také zvýšit objem svých vlasů změnou způsobu, jakým je sušíte. Místo toho, abyste své vlasy usušili ručníkem, zkuste je usušit fénem se zvedacím nástrojem. Když jsou vlasy vlhké, nanesete na ně trochu piany na objem nebo spreje na zvýšení objemu a poté vlasy sušte tak, že je zdvihnete od kořenů. Většina tepla měla směřovat ke kořenům pro maximální objem.

Techniky stříhání a barvení

Jaký střih a barva můžou ovlivnit objem vašich vlasů. Vrstvené střihy mohou pomoci dodat vlasům objem, zatímco jednobarevné barvy mohou způsobit, že vlasy vypadají ploše. Místo toho vyzkoušejte vícebarevné výšivky nebo vrstvené barvení pro vytvoření iluze hloubky a objemu.

Etika životního stylu

Můžete také zvýšit objem svých vlasů změnou svého životního stylu. Vyhněte se používání těžkých stylingových výrobků, jako jsou vosky nebo gely, které mohou způsobit, že vaše vlasy budou viset. Místo toho používejte lehké stylingové produkty navržené pro zvýšení objemu.

Závěr

Je důležité si uvědomit, že zvětšování objemu vlasů není otázka jedné noci. Vyžaduje to čas, úsilí a trpělivost. Ale s pravidelným použitím těchto technik můžete vidět výsledky. Správné produkty, techniky a životní styl vám mohou pomoci dosáhnout silnějších, plnějších a objemnějších vlasů, po kterých toužíte.

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.