With Bourjois, nabízejí pro každou tvář typu dokonale stínovací oční stíny

Každou ženu trápí vybrání správného odstínu očního stínu, který bude nejen líbit jejímu oku, ale zároveň bude kombinovat s barvou pleti a dokonale zdůrazní jemnost očního konturu. Různé variace barev se formou klasických palet, skvěle přenesou výraz tváře a navíc nabídnou mnoho zábavy při barevné kombinaci. Pokud chcete mít neustále po ruce ty nejúžasnější oční stíny, abyste se cítila připravena pro každou příležitost, pak jsou pro Vás stínovací kosmetické práškové oční stíny od značky Bourjois ty správnou volbou.

Populární oční stíny od značky Bourjois přináší dohromady kombinaci jemnosti, jasu a do detailu propracovanou y spojení dokonales tínovacího odstínu. Inspirující a odvážné, objevte vlastní tvář s bourjoiskými pressed powder oční stíny nabízející odstíny experimentování – od těžších odstínů přes variace metalických i matných, do nejnejuvěřitelnějších kombinací.

Jemnost, jas a intenzita s očními stíny od Bourjois

Kolekce očních stínů od značky Bourjois byla speciálně navržena tak, aby vyhovovala i nejnáročnějším požadavkům. Nabízí minimálních 12 extra pigmentů s krémovým efektem a množstvím energitických odstínů, které zajistí dokonalý make-up ve všem si líbivých variacích vytvořenými přesně pro Vás. Díky jemné textuře se oční stíny od Bourjois rychle a snadno nanesou, nezanechávají ohraničení, stejnoměrný prosvítivý senzační efekt na Vaší tváři. Intenzitu nanášení lze regulovat podle Vašich potřeb, což Vám umožní mít make-up přesně podle Vašich představ.

Kolekce nabízí širokou škálu odstínů, od antioxidantů až po pastelové barvy, mateřské perleťové efekty nebo syté metalické barvy. To vše ve skupině. Pudrové oční stíny pocházejí z klasické kolekce, odstíny jsou k dispozici v bohaté a různovědé paletě od melíru až po neuvěřitelné barevné kombinace. Všechny odstíny dodávají dlouhotrvající a intenzivní barvu až na 15 hodin. Kolekce tedy nabízí lesk pro každou příležitost. Každá oční slzka je vytvořená z jemného očního stínu připraveného ve dvaceti pigmentech, které vám umožní experimentovat a bát se odvážných barev ve velmi intenzivním provedení.

Oční stíny od Bourjois s mini sety pro zvýšení radostí z tónování

Užijte si vybrání mnohem více druhů očních stínů ve vééééíííííce barevných variacích s nádhernými paletami miniaturních stínů od Bourjois. Série očních stínů je balena ve velmi praktických mini setech, které se skládají z malých kompaktních očních stínů obohacených o paletu šesti různých odstínů. Oční stíny jsou zabaleny do dvou malých palet, které zpříjemní líčení. Malé velikosti umožňují snadné vybalení a okamžitý prístup k odstínům, které chcete použít.

Vyberte si, zda chcete dvě kompaktní palety do své tašky nebo jeden rozměrný do koupelny. Vyberte si odstíny, které se dokonale sladí s Vaším make-upem a Vaším stylem. Miniaturní oční stíny od Bourjois jsou ukazatelem individualitou a neustáleho vyšvéhečení vzhledu. Můžete si vybrat oční stíny v jemném stříbrném, zlatém nebo růžovém. Nezapomeňte, že pokud chcete například klasický elegantní look, pak můžete získat stíny bez lesku, nebo matnou barvou. Ale pokud toužíte prosvítit pouze jeden z odstínů na očích, např. uprostřed, Bourjois nabízí také leštivé odstíny pro úchvatný vibrální efekt.

Vyberte si sérii mini setů očních stínů od Bourjois a užijte si kreativního tónování nebo rychlého doladění. Tyto minimini oční stíny jsou skladné, a proto jste s nimi úplně volní. Tónujte Vaše oči, aniž byste byli ve stresu a bez obav z toho, že jste přinesli sacrifice příliš mnoho očních stínů – přiřaďte si jejich miniaturní rozměry a užijte si zábavu při tónování.

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.