Druhy Prodloužení Řas

Přehledem časem se staly prodloužení řas nedílnou součástí každodenního života mnoha žen. Ať už chcete dosáhnout přirozenějšího vzhledu nebo chcete dramatický vzhled pro speciální příležitosti, prodloužení řas je skvělou volbou. Dnes vám představíme několik různých typů prodloužení řas, abyste měli lepší představu o tom, jaký typ je pro vás nejlepší.

Individuální Prodloužení Řas

Toto je nejběžnější typ prodloužení řas. Při této metode se na každou přirozenou řasu přilepí jedna umělá řasa. Díky tomu dosáhnete velmi přirozeného výsledku. To je skvělá volba pro ty, kteří chtějí zvýraznit své oči bez toho, aniž by vypadaly přehnaně. Individuální prodloužení řas vydrží až 6 týdnů, než budou muset být doplněny.

Vícevlákenné (Volume) Prodloužení Řas

Tento typ prodloužení řas je pro ženy, které touží po plnějších a hustějších řasách. Oproti individuálním prodloužení, při metode volume se na jednu přirozenou řasu přilepí 2 a více umělých řas. Výsledkem je více dramatičtější a výraznější pohled. Vícevlákenné prodloužení řas vydrží obvykle 3-4 týdny, než budou muset být doplněny.

Hybridní Prodloužení Řas

Jak už název napovídá, tento typ prodloužení řas je kombinací individuálních a vícevlákenných prodloužení. To znamená, že na jednu přirozenou řasu se střídavě přilepí jedna umělá řasa a poté více umělých řas. Výsledný efekt je mix mezi přirozeným a dramatičtějším vzhledem. Hybridní prodloužení řas vydrží obvykle 4-5 týdnů, než budou muset být doplněny.

Lash Lift (lifting řas)

Lifting řas je alternativa k prodloužení řas. Při tomto zákroku se přirozené řasy „natočí“ a zvýrazní. Tato metoda je ideální pro ženy, které mají dlouhé řasy, ale jsou příliš rovné. Proces trvá asi hodinu a výsledky mohou trvat 6-8 týdnů.

Závěr

Jak vidíte, existuje mnoho různých typů prodloužení řas k dispozici. Nejdůležitější je mít na paměti, aby jste vždy pracovali s odborníkem na prodloužení řas, který vám bude umět poradit, jaký typ je pro vás vhodný a zajistí, že vaše řasy zůstanou zdravé.

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.