6 odstínů korektoru – proč je používat?

Korektory jsou must-have produkty pro každého, kdo dbá na svůj vzhled. Díky nim budete vypadat dokonale nejen ráno, ale po celý den!

Stín korektoru je tvořen několika barvami, například béžovou, která je obecně doporučována jako univerzální korektor. Barva může být také žlutá, růžová, oranžová, světle šedá, tmavá nebo zelená.

Tento produkt se běžně používá k maskování stínu kolem očí, korekci tmavých skvrn, zarudnutí, jizviček, UVA poškození, pupínků, tmavých kruhů pod očima, hyperpigmentace, hemeroidů, hemoroidů, akné a dalších kožních poruch. Navíc se obvykle používá k vyhlazení tváře a obočí. Korektor, bohužel, často přitahuje póry; proto je Nesmí se zapomenout na dobré vyčištění obličeje.

Béžový odstín korektoru

Béžový korektor je běžně uznáván jako univerzální korektor. Zdůrazňuje tváře a zajistí, aby Skin jrodil hladkou a bezchybnou. Je vhodný ke korekci vad na kůži včetně pigmentovaných skvrn, pupínků a UVA poškození. Tento vhodný produkt se doporučuje osobám s každou typem pleti. Béžový korektor zajišťuje, že váš vzhled vyniknou, aniž by se vytvořila nepřirozená nebo okázalá barva.

Žlutý odstín korektoru

Žlutý korektor je spíše doporučen pro světlou pleť, protože odstín výrazně odstíní přirozenou barvu pleti. Žlutý korektor se zejména doporučuje obličejovým konturám a zachování hydratace. Mírné používání žlutého korektoru může zmírnit hyperpigmentaci na obličeji. Navíc může představovat úžasnou pomoc při krytí pih.

Růžový odstín korektoru

Růžový korektor je skvělou volbou pro korekci tmavých kruhů pod očima. Tento odstín se doporučuje světloustým ženám a odlišuje se od žlutého odstínu, protože tmavé kruhy mají tendenci být modré. Díky růžovému korektoru získáte efekt, který vám pomůže vypadat osvěženě a odpočinutě.

Oranžový odstín korektoru

Oranžový korektor se ukázal jako skvělý produkt pro maskování tmavých skvrn na obličeji, jako je například pigmentace. Pro takové situace doporučuje oranžový odstín korektoru. Tento korektor maskuje některé obličejové vady, které mohou být způsobeny znečištěným ovzduším nebo působením slunečního záření.

Světlá šedá odstín korektoru

Světle šedý korektor se obvykle používá k vyhlazení obličeje. Díky šedé barvě, která zředí make-up, můžete obličej zjemnit. Tento odstín korektoru pomáhá také vytvořit jemnou přechodovou zónu mezi obličejovou a okrajovou částí tváří. Tato zóna nesmí být moc zřetelná, aby váš make-up vypadal přirozeně.

Tmavá šedá odstín korektoru

Tmavá šedá barva korektoru se používá k zakrytí popálenin, jizev, hemeroidů a hemoroidů. Tento odstín korektoru poskytuje dostatečnou intenzitu pro efektivní maskování. Tento korektor může být také použit k obnovení barevného kontrastu na obličeji. Obzvláště jeho použití na obličeji je velmi spolehlivé a výhodné.

Zelený odstín korektoru

Zelený odstín korektoru je také velmi užitečný. To může být opravdu užitečný při maskování akné nebo akné vyrážky, nečistot na obličeji. Zelená barva je také užitečná při korekci zarudnutí na očních víčkách. Díky ní se můžete pomalu stávat svůdnou královnou. Navíc se zelený odstín korektoru používá při vyhlazování červených skvrn a nedokonalostí kůže.

Jak vidíte, různé odstíny korektorů jsou skutečně užitečné. Používání správného od

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.