Populární krásu trendy – Hot či NOT?

Beauty průmyslu byl, co se týká trendy a stereotypy, měl některé opravdu zábavné trendy v průběhu let. Pokud se na to podíváme blíže, některé se zdají být opravdu divoké, ale zároveň také ohromující.

Vždy je to velké závazek sledovat nové trendy, a to v jakémkoli oboru, a obzvláště když jde o to, jak vypadáme. Pokud se chceme naučit, jak tvořit beauty značky, musíme pochopit a sledovat nejnovější trendy. A ať už zastáváte jakékoli názory, vždy je zajímavé sledovat, co tam venku je venku.

Takže podívejme se na některé z nejvíce žhavé trendy v oblasti krásy, které se v současné době nacházejí. Můžeme zjistit, jestli jsou opravdu horké, nebo jen nebohé NOTs.

Kam kynou barvičky?

Barvení vlasů je stará jako lidská civilizace. Lidé si vždy stěžovali na svou přirozenou barvu vlasů, a proto si chtěli změnit jasnější, více výraznou barvu. Někteří lidé začali experimentovat již více než 7000 let zpátky.

V současnosti jsou trendy barvení vlasů stále populárnější než kdy jindy. Lidé rádi experimentují s různými odstíny a technikami. Oblíbené barvy jsou nyní ty, které vypadají především na deštivých dnech, jako například hřejivá zrzavá, merlot červená, temně modrá, nebo stříbrná. Zotpít je nová technika ombre, kde se přechází například od tmavších tónů v temnu do světlejších odstínů. Pokud jde o krátké vlasy, blond odstíny jsou stále populárním vyberem.

Barvení vlasů je opravdu skvělou cestou, jak přidat vašemu vzhledu extra blýsk. Pokud jste vždy toužili po šokující změně, jako je například pigmentace pravého opálení, můžete si vyzkoušet zcela novou barvu vlasů, aniž byste ohrožovali své zdraví. Hot či Not? Rozhodnutí je na vás.

Líčení

Krásné líčení je přirozená potřeba každého. Ať už chcete vypadat dobře pro rande nebo abyste vynikili na rodinné oslavě, vždycky je tu líčení, aby vám pomohlo. Rovněž možnost stát se více kreativní.

Nejplastičtější trendy ve líčení se týkají tváří. Ať už chcete slídit některé líčení vzory v Instagramu, nebo potřebujete, aby vaše odpolední oční stíny a řasenka odpovídaly ostře podtrženým obočím, je to jednoduché.

Nyní se oči drží hlavního trendu, obzvláště ty oblíbené oční stíny. Některé odstíny, jako třpytky, matné, lesklé, lesk, stříbro a další, jsou vždy populární pro různé události. Tinted krémy a korektory jsou také oblíbenou volbou, ještě více utlumí váš líčení.

Pigmenty

Umělá technika permanentního líčení obočí je stále populárnější. S příchodem jsou k tomu přidány i odstíny vlasů pro doplnění barev. Nově příchozí microbladingové techniky nyní umožňují i vyplnění dokonale depigmentovaných obočí pigmentací.

Microblading je pozoruhodná alternativa pro ty, kteří nechtějí používat obočí tužky nebo obočí vosk, aby odstranili nedostatky. Tento postup je velmi účinný, i když je to také permanentní záležitost, která musí být pravidelně kontrolována.

Vločky

V poslední době se na scéně objevily sparkly vločky. Jinou líbivou technikou jsou pin-up stíny, které dělají oči nádherné a přiléhavé. Makovky na oči jsou přirozené, ale zdvořilostní a zdají se být slušnou volbou. S těmito hvězdičkami či vločkami na očích, můžete pokrčit lícení, když chcete, aby vám oči zářily.

Ostatní trendy

Styly obličeje a roušky jsou nezbytné pro profesionální líčení. Zvlněné a smyčkové vlasy jsou stále populární. Bez ohledu na zvolený styl, vždy doporučujeme použít nějaký druh stylingu na ochranu vlasů.

Chcete-li zvýšit výběr vlasů, vždy můžete přidat clip-ins, inkrustace, inkluze nebo prameny.

Plastická chirurgie

Plastická chirurgie je

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.