Korektor pod očima – pro koho je vhodný a pro koho je nevhodný a proč?

Krycí make-up obecně a korektory obzvlášť slouží k vytvoření dokonalého a přirozeného vzhledu. Obzvláště korektory pod očima získaly vysokou oblíbenost právě kvůli tomu, že dokáží skrýt všechny nedokonalosti a vrásky a často učiní kůži kolem očí vypadat osvěženou a mladší. Avšak tyto produkty také vyžadují praxi a mají své výhody a nevýhody. Je proto důležité poznat všechny nuansy, které s ním souvisí, abyste věděli, zda je nebo není tento produkt pro vás vhodný.

Proč používat krycí make-up?

Krycí make-up je něco, co si myslí, že se vyplatí každému. Ať už jste mladí nebo starší, vždy je dobré vyzkoušet a najít ten správný foundation nebo korektor. Krycí make-up může pomoci skrýt temné kruhy, vyrovnat pokožku, zamaskovat jizvy nebo jiné nedokonalosti, ale také jeho nošení může osvěžit váš obličej a dodat mu zdravý a mladistvý vzhled.

Koho by měl korektor pod očima osvěžit?

Korektory pod očima jsou obzvláště vhodné pro lidi s kůží kolem očí cítící se unavená a podrážděná, nebo pro lidi se temnými kruhy pod očima. Při správné aplikaci je můžete použít k zamaskování všech nedokonalostí. Obecně korektor pod očima je vhodný pro lidi starší 35 let, kteří chtějí vypadat mladší a svěžejší. Můžete jej také použít k vyrovnání pokožky a k zamaskování jizev, pokud taková potřeba je.

Koho by tento produkt neměl vyhovovat?

I když je korektor pod očima užitečným produktem, měli byste také být opatrní, protože to může skrýt, ale také může zhoršit váš vzhled. Je to jedna z hlavních překážek tohoto produktu. Konkrétně může být korektor pod očima pro mladší ročníky velmi zjevný a vyvolávat nepřirozený efekt, proto se nedoporučuje používat tento korektor, pokud jste mladší 25 let. Také se nedoporučuje užívat korektor pod očima lidem se suchou pokožkou, protože tento produkt může vysoušet pokožku a způsobit více poškození.

Jak správně aplikovat korektor pod očima?

Aplikace korektoru pod očima je velmi důležitá, protože může buď vyhlazovat kůži nebo způsobit nepřirozený efekt. První krok je udržovat vaše oči hydratované, protože suchá pokožka vytváří šupinatý efekt. Chcete-li získat dlouhotrvající efekt, je nezbytné, aby korektor byl správně a aplikován po celou dobu svého nošení. Nejprve nanesete korektor velmi jemně pomocí prstů nebo kosmetického štětce. Následující krok je vyhladit korektor rychlými pohyby do stran. Vyhněte se otírání, protože by to mohlo způsobit, že se korektor začne skrývat. Nakonec je nutné, abyste svůj makeup dokončili použitím řasenky a lesku na rty.

Jak vybrat korektor pod očima

Výběr korektoru pod očima závisí na stavu vaší pokožky a vaší barvě. Pokud máte citlivou pokožku, doporučuje se zvolit hypoalergenní produkt, který obsahuje přírodní látky a tadí není příliš mnoho přísad, aby se zabránilo podráždění. Pokud jde o barvu, doporučuje se odpovídající barva odpovídající vaší kůži.

Názor na korektor pod očima

I když korektory pod očima mohou být užitečným produktem pro více zralé osoby, je důležité být opatrný při jeho aplikaci. Je docela jasné, že tento produkt může mít špatný dopad, pokud je špatně použit. Ce je to v mandátu s tím, abyste si vybrali vhodný produkt pro vaši pleť a abyste ho aplikovali správným způsobem. Díky tomu se postaráte o rychlé a dlouhotrvající výsledky a především budete mít přirozenější a zdravější vzhled.

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.