Kendall Jennerova Receptura na Avokádovou Masku na Vlasy

Avokádová maska na vlasy je něco, co Kendall Jenner dělá už desítky let. Od svého prvního natáčení v roce 2007 měla poskytnout svým fanouškům několik vrtulníků týkajících se jejího jedinečného účesu, který byl úžasný pro její carefree styl. Avokádová maska je Kendallova jedinečná receptura na domácí péči o vlasy. Níže najdete informace o tom, jak poskytnout vašim vlasům jemnou péči s Kendallovou avokádovou maskou.

Příprava

Nejdříve si musíte zajistit následující: jeden avokádo, lžíci olivového oleje a lžíci mandlového oleje. Pokud máte po ruce nějaký jiný olej s vyšší kvalitou, můžete jej také použít. Avokádo musí být ve stejném stavu, ve kterém se prodává obvykle u většiny obchodů – plné, nehodné s nejvíce aroma a nejlépe zelené. Dále budete potřebovat šálek zařízení na rozmíchání, míchačky nebo tyčový mixér.

Postup

Kendallova avokádová maska je velmi jednoduchá na přípravu. Začněte tím, že rozmělníte avokádo do šálku s míchačkou nebo tyčovým mixérem až dokud dosáhnete krémové textury. Poté přidejte olivový olej a mandlový olej a opět je důkladně promíchejte dohromady. Maska bude mít hustou konzistenci, takže není třeba přidávat žádnou další tekutinu. Hotovo!

Aplikace

Kendallovou avokádovou masku je potřeba aplikovat na vlasy ještě trochu teplou. Nejdříve rozdělte masku na části, které jsou vhodné pro vaši délku vlasů a pak postupně aplikujte masku na vlasy. Začněte od konečků vlasů a posouvejte každou část směrem nahoru, postupně ji prodírajíce ve vlasech. Vždy vmasírujte masku kůží hlavy pro lepší uvolnění. Konečně, poté co maska zcela obalí vlasy, nechte ji na 30 až 60 minut působit.

•Mytí•

Poté, co pokožka hlavy a vlasy dokonale obalí Kendallova avokádová maska, je nutné ji důkladně opláchnout. Můžete použít klasickou koupel s teplou vodou, v kombinaci se šamponem pro optimální výsledky. Poté, co je maska plně omytá, je doporučeno použít balzám, aby se vlasy udržovaly hladké, lesklé a zdravé. Následně opláchněte balzám studenou vodou. Chladná voda zajistí, že je maska dokonale opláchnutá veškeré případy vlasů a také dodá lesk. Nechte vlasy uschnout na vzduchu nebo je vysušte za použití fénu.

Benefity

Kendallova avokádová maska je jednou z nejoblíbenějších domácích mascí na vlasy a má několik výhod. Avokádo je zdrojem mnoha vitamínů, minerálů a esenciálních mastných kyselin, které jsou nezbytné pro zdraví vlasů. Také obsahuje velké množství vitaminu E, který odstraňuje volné radikály pro udržení zdravých a silných vlasů. Použití této masky bude vyživovat pokožku hlavy vlasů, aby se udrželo silné a zdravé vlásočnictví. Avokádová maska také obnoví vlasovou hydrataci a zajistí tak, aby vlasy byly vždy lesklé a zdravé.

Konečné Shrnutí

Kendallova avokádová maska je geniální řešení domácí péče o vlasy v podobě univerzálního produktu. Je to skvělý způsob, jak se starat o vlasy, a navíc je to velmi snadné – jednoduše rozemlejte, přidejte trochu oleje a aplikujte pravidelně. Je to jednoduchý způsob, jak se postarat o vlasy po celou dobu a zaručit si vždy lesklé a zdravé vlasy. Z laudu Kendallu, vyzkoušejte tento trik a budete se milovat!

Olivia

Moje jméno je Olivia. Mezi moje zájmy patří kosmetika. Zájem o ni jsem zdědila po mámě, která byla známou kosmetoložkou. Rády spolu trávíme čas a sdílíme své dojmy co se krásy a péče o tělo týče. Pokud hledáte recenze a profesionální rady, ráda vás uvidím na svém blogu.